Hoi,


Mijn naam is Henk van Aggelen.

Wat ik fijn vind aan het vliegen is dat je je zo vrij voelt.

Net als een vogel (zo – vrij).

Ben dan even los van mijn werk en de alledaagse dingen.

Het geeft rust en de stress verdwijnt.

Daarnaast is het leuk om alle ledematen, oren en ogen te gebruiken om te kunnen vliegen.

Het vergt veel behendigheid en het is spannend als je bijvoorbeeld op een nieuw vliegveld landt.


Hoi,


Mijn naam is Mario Balistreri en ik ben helemaal gek op vliegen. Wat een piloot nodig heeft is een co-piloot.

Wil jij die taak op je nemen? Met een kaart op je schoot en een stoere zonnebril vliegen we naar de mooiste gebieden van Nederland. Jouw huis zullen we zeker niet vergeten te overvliegen. Zeg jij maar waar je naar toe wilt gaan en samen komen we er wel.


Bye Bye-Fly High

Hoi,


Mijn naam is Jan van Gent. Een Jan-van-Gent is ook een vogel. Misschien dat ik daarom als heel klein jongetje al persé vlieger wilde worden. En die droom is uiteindelijk waar geworden!

Op dit moment staat een groot deel van mijn leven in het teken van de (burger en militaire) luchtvaart. Daar ben ik zó gelukkig mee, dat ik zoveel mogelijk mensen wil mee laten genieten. Daarom vlieg ik ook zo graag bij de stichting Vogelvrij.

Ben jij die co-piloot met dat mooie poloshirt en die mooie pet die mij gaat helpen jouw huis te vinden? Dan wordt ook jouw droom waar!

Het is heerlijk om op de startbaan gas te geven, snelheid te maken en dan heel vlug de wereld met alle zorgen en drukte voor even onder je te laten en te genieten van het prachtige uitzicht en van de schitterende wolken om je heen. Even vliegen en jij en ik kunnen er weer een hele tijd tegen.

Hoi,


Mijn naam is Jan Peet en ik hield me al met vliegen en vliegtuigen bezig toen ik nog op school zat. Het begon met foto’s verzamelen en zelf vliegtuigjes bouwen die nog konden vliegen ook. Later ben ik via het zweefvliegen bij het motorvliegen terecht gekomen en dat doe ik nu ruim 15 jaar. De grote uitdaging voor mij is het vliegen naar steeds weer nieuwe bestemmingen. Ik nodig je hierbij uit om zelf eens te ervaren hoe dat voelt. Je kiest je eigen bestemming, bijvoorbeeld je huis of je school en dan vliegen we er gewoon naar toe. Je zit dan ook zelf achter stuurknuppel. Zo vrij als een vogeltje.


Tot op Teuge.

Hoi,


Ik ben Rini van den Brink.

Eén van de beste dingen die mij in m’n leven zijn overkomen is dat ik heb leren vliegen.

De vrijheid is onbeschrijfelijk en daarom vlieg ik ook veel door heel Europa van Noord naar Zuid en van Oost naar West. Steeds weer een ander veld opzoeken in een ander land, altijd is het weer nieuw.

Ben, denk ik, tijdens mijn militaire dienst bij de luchtmacht besmet geraakt met het vliegvirus en zag dan ook een jongensdroom uitkomen toen ik in 1990 mijn brevet haalde. Ondersteun het initiatief van Vogel Vrij dan ook van harte en zie er naar uit om samen, met jou als “Co-piloot”, het luchtruim te kiezen.

Hoi,


Mijn naam is Anton van den Heuvel, het was een jongensdroom die uitkwam toen ik mijn vliegbrevet behaalde.

Ondanks alle regeltjes vóór, tijdens en na het vliegen blijft vliegen het gevoel geven van vogelvrij zijn.

Het is spannend, leerzaam en cool.

Het vliegen met een maatje of een co-piloot maken het alleen maar mooier want je deelt het gevoel van geluk en vrijheid.

Probeer het eens, vlieg eens mee!!


Hoi,


Mijn naam is Ruud van Ginkel.
Ik ben ongeveer 25 jaar geleden met sportvliegen begonnen en ik ervaar het nog steeds als iets geweldigs. Daarnaast is het voor mij zakelijk altijd heel praktisch geweest, even een vergadering in Denemarken bijwonen, en kijk in 2 uur en 10 minuten ben je in het noorden van Denemarken. Het is heel ontspannend; als ik op een zaterdag een uurtje gevlogen heb, dan is het net of ik weer op vakantie ben geweest. Met mijn vliegtuig, dat plaats biedt aan 4 personen en een kruissnelheid heeft van ongeveer 280km per uur, ben ik al door heel Europa gevlogen en heb daar veel plezier aan beleefd. Nu mag ik het ook inzetten voor Vogel-Vrij! Geweldig!!